Elma

Elma ultrahangos tisztító

ultrahangos tisztítók

Leírás

Az Elmasonic “Med” a nagy teljesítményű, MDR-kompatibilis ultrahangos tisztító készülékek sorozata (3 – 90 l). Az Elmasonic Med eszközöket műszerek, protézisek és implantátumok előtisztításához használják a következő területeken: orvosi és fogorvosi alkalmazás, kórházak és CSSD-k, fogászati, tetováló szalonok, percing stúdiók, ……

Leírás

Általános felhasználásra.
Az Elmasonic S ultrahangos készülékek 16 méretben állnak rendelkezésre, 0,8-90,0 liter maximális tartálytérfogattal. 37 kHz-es üzemi frekvenciával, olyan funkciókkal, mint a sweep, a gáztalanítás és az automatikus indítás, ezért rendkívül sokoldalúak.

Leírás

Az xtra osztály nagy teljesítményű asztali tisztító.
Az Elmasonic xtra TT asztali ultrahangos készülékeket a gyártásban, műhelyekben és a szervizekben való használatra tervezték. Minden funkció és tisztítási paraméter, mint például az idő és a fűtés előválasztása, felhasználóbarát módon állítható be az elülső kezelőpanelen.

Leírás

Ipari eszköz frekvenciaváltással.
Két intenzív és kíméletes tisztítás érdekében két frekvenciapár (25/45 kHz vagy 35/130 kHz) manuálisan kapcsolható a TI-H ultrahangos készülékekben. Az első frekvenciapár (25/45 kHz) ideálisan használható kemény felületek, például fém vagy üveg tisztítására. A második frekvenciapárral az olajokat és zsírokat legjobban 35 kHz -es kemény felületeken, az érzékeny felületeket, például ékszer- vagy elektronikai szektort pedig a 130 kHz -es nagyfrekvenciával lehet tisztítani.

Leírás

Robusztus és erőteljes egytartályos önálló egységek, többfrekvenciás technológiával.
Az Elmasonic xtra ST ultrahangos mobil mosókat a gyártásban, műhelyekben és szervizben való használatra tervezték. A felszereltség kiterjedt tulajdonságai megkönnyítik és hatékonyabbá teszik az eszközökkel való munkát.

Leírás

Kompakt ultrahangos tisztítás és öblítés oszcillációval.
A kompakt, kisméretű rendszer Elmasonic X-tra vonal Flex 2 ideális a műhelyben történő tisztításhoz és a nagyjavításhoz. A Flex 2 egység többfrekvenciás ultrahangos tisztítást tesz lehetővé az első medencében és az öblítést a második medencében. Egy további zuhany növeli az öblítés mértékét.

A dugaszolható előtisztító egység lehetővé teszi az Elmasteam gőzkészülék használatát. Az Elmasonic X-tra Flex 1-hez hasonlóan 5 felhasználói tisztítóprogram, valamint a Sweep, Pulse és Degas funkciók is rendelkezésre állnak.

Ez azt jelenti, hogy a kézi tisztítás a legkisebb helyeken is hatékonyan és kényelmesen elvégezhető.

Leírás

Egységes szállító mechanikával  szabványosított rendszerben gyártott ipari tisztító.

Az STC robotrendszerek szerkezetileg szabványosak és jó ár-érték arányt kínálnak. A rendszerkoncepció különböző folyamatkamrákat (tisztítás, öblítés hanggal vagy anélkül) tartalmaz 5 készülékméretben (50 – 600 liter). A robusztus és bevált alkatrészeket ipari használatra optimalizálták.

Leírás

Terméktájékoztató az Elma tisztító vegyszerekről

Itt talál információkat az Elma tisztítószerekről.

Először válassza ki a nyelvet, majd a tisztítószert.

Leírás

Az Elmadry TD szárítóberendezések 3 méretben (30, 120 és 300) kaphatók, és gyártásban, műhelyekben és szervizben való használatra tervezték őket. Az ultrahangos fürdőben végzett tisztítás után a kosárban lévő tisztított részeket először leöblítik, majd egyszerűen és kényelmesen megszárítják az Elmadry TD -ben.

nem ultrahangos tisztítók

Leírás

Kézi gőztisztító

Az ultrahangos tisztítási technológia mellett a gőzsugaras technológia az Elma másik alapvető kompetenciája. Az Elma szakemberei sok know-how-val gőztisztító eszközöket fejlesztenek ki speciális felhasználásra.

Leírás

Kézi gőztisztító az egészségügyben

Leírás

Erőteljes polírozás két orsóval.

A professzionális egyállomásos polírozógép.

Tovább a gyártó oldalára !

 

Tartozékok

Leírás

A változatos készülék kínálathoz kínálunk tartozékokat, kiegészítőket.

Leírás

Hangkabin és túlmelegedés kevédésére hűtőkör. 

Leírás

Védő tálca.

Gőzsugaras tisztítással gőz, kondenzvíz és a megtisztított szennyeződés kerül a környezetbe. A speciálisan kialakított párologtató tálcánkkal a gőz kondenzátum és a szennyeződés a lehető legnagyobb mértékben összegyűjthető. Az Elmasteam kézidarab használat közbeni szünetekben behelyezhető a kagyló praktikus tartójába, ezért mindig kéznél van a további felhasználáshoz. Az elpárologtató tálca három összeszerelt alkatrészből áll, és használat után könnyen kiüríthető vagy tisztítható.

elma ultrahangos tisztítók, tartozékok, vegyszerek