Rólunk

Bemutatkozás

Az ügyvezető, Naszódi György 1981 óta dolgozott ultrahangos berendezésekkel, a SERVINTERN ISZ. munkatársaként. Abban az időben a KLN Ultraschalltechnik GmbH. képviseletét és szervizét végezte. A rendszerváltáskor, mint akkor sokan megtehették, saját céget alapítva, társtulajdonosa lett a Realtrade Kft-nek, ahol saját fejlesztésű ultrahangos mosókat (Realsonic) gyártottak, valamint a KLN Ultraschalltechnik GmbH. képviseletét is tovább vitték.

A HARDSONIC Bt-t 1994-ben alapította. Fő tevékenységi terület az ipari ultrahang volt, ezen belül az ultrahangos tisztítók és ultrahangos műanyag hegesztők. Bővebb információt a https://hardsonic.hu/rolunk/  olvashat. 

A SONOSONIC Kft. 2022  áprilisban alakult. Különbféle üzleti megfontolások alapján, jónéhány szakterületet, szolgáltatást kiszerveztünk és átvittük a Hardsonic-ból az új cégbe. Személyi és technikai háttér változatlan, ezáltal a szolgáltatások tekintetében semmi változás nem lesz tapasztalható.

 

 

A jövőben is várjuk régi és új Ügyfeleinket és a technológia iránt érdeklődőket. A SONOSONIC továbbra is az ultrahangtechnika területén tevékenykedik és  márkafüggetlen szolgáltatást vállal. Mivel egy-egy hegesztő több projektet is kiszolgálhat, az új projektekhez szükséges ultrahangos szerszámokat ( szonotródákat ) és hegesztő fészkeket ( jig, ambos, anvil ) igény szerint megtervezzük, elkészítjük és üzembe helyezzük.