SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink: könyvelés 13.kerület, könyvelő iroda 13.kerület, bérszámfejtés 13.kerület, adótanácsadás 13.kerület!

Könyvelés 13. kerület

Könyvelés 13. kerület

Munkatársaink mind több éves tapasztalattal rendelkeznek könyvelés területén, munkájuk mindig hibátlan, melyre garanciát is vállalunk! A könyvelés a múltban történt gazdasági események rögzítése. A könyvelő legfőbb feladata, hogy a cég bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzítse, amiből elkészíthetőek azok a bevallások, amiket a hatóságok felé kell beadni.

Bérszámfejtés 13. kerület

Bérszámfejtés 13. kerület

Legyen szó egy vagy több alkalmas, havi vagy hóközi esetleg éves vagy évközi bérszámfejtésről, vállalatunk áll rendelkezésére! A bérszámfejtés kiszervezés nem csak arról szól, hogy a vállalkozás helyett egy bérszámfejtésre szakosodott cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését, hanem egy jó bérszámfejtő cégnek folyamatosan pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról.

Adótanácsadás 13. kerület

Adótanácsadás 13. kerület

A vállalkozások egyik fő célja a profit maximalizálása. Ekkor jöhet jól egy képzett és tapasztalt adótanácsadó. Elképzelni sem tudja, hogy mennyit spórolhat! Szakértő kollégáink az Ön rendelkezésére állnak felmerülő kérdései megoldásában, segítséget nyújtanak az adótervezésben és egyes gazdasági események megfelelő értelmezésében, melynek segítségével elkerülhet minden szankciót!

Adótanácsadó 13. kerület

Adótanácsadó 13.kerület, könyvelő iroda 13.kerület, könyvelő 13.kerület

Vállaljuk cégek és magánszemélyek teljeskötű adó és TB ügyintézését, segítséget nyújtunk cégalapítás előtti tájékoztatásban valamint a jogszabályok megértésében.

Könyvelés 13. kerület
Könyvelő iroda 13. kerület

Könyvelés 13. kerület

Egy könyvelő akkor tud a legjobban és leghasznosabban dolgozni, ha időben megkapja a munkájához elengedhetetlen adatokat, bizonylatokat. Az is nagyon fontos, hogy a könyvelő iroda és megbízója pontosan megbeszéljék egymással, hogy mi is lesz egészen pontosan a könyvelő feladata, mit várnak el tőle. Számtalan vállalkozás vezetője gondolja úgy, hogy a könyvelő egy olyan személy, aki egyszerre mindent tud cége gazdasági helyzetéről, napi pénzügyeiről, a partnerekről, és arról, hogy a cég kinek, mennyivel tartozik, és mennyivel tartoznak más cégek részére. Ha az adott könyvelő 13. kerület területén és a megbízója pontosan megbeszélik, hogy mi is a könyvelő, és mi a megbízó feladata, sok félreértést el lehet kerülni.

 

Könyvelő iroda 13. kerület

Lényeges, hogy a könyvelő iroda 13. kerület területén, ne az utolsó pillanatban kapja meg a könyvelendő anyagokat. Elengedhetetlen szempont, hogy a könyvelő legyen könnyen elérhető az ügyfele részére, ne legyen szükséges napokat várni egy válaszra. Ha az ügyfél nem tudja értelmezni a pénzüggyel vagy adózással kapcsolatos fogalmatokat vagy törvényeket, akkor a könyvelő magyarázza el számára tisztán. A kommunikáció mindig állandó legyen az ügyfél és a könyvelő között, ne csak annyi időre találkozzanak, amíg a könyvelő magához veszi a bizonylatokat, és aláíratja ügyfelével a papírokat. A megfelelő könyvelő kiválasztása egy roppant fontos kérdés, hiszen ha hibázik, az rengeteg pénzébe kerülhet a cégnek. Az is rengeteg probléma forrása lehet, ha a könyvelő nem, vagy csak nehezen érhető el, rengeteg időbe telik, mire meg tud válaszolni egy, a cég számára fontos kérdést. Válasszon minket, megbízható könyvelő iroda 13. kerület területén!

Bérszámfejtés 13. kerület

Rengeteg úgy gondolkodnak, hogy a bérszámfejtés csak annyiból áll, hogy a bevételből levonásra, ezután pedig kifizetésre kerül a munkavállaló bérdíja. Ennek alapján pedig akár az egész folyamatot automatizálni is lehetne. Ez viszont egyáltalán nem így van. Először is csak annyi, hogy ez az elmélet már akkor bedől, ha a dolgozó esetleg betegség miatt otthon marad a munkából. Más embereknek pedig az a meggyőződésük, hogy a bérszámfejtés 13. kerület szolgáltatás csak és kizárólag a fizetésnap előtti néhány napban van jelen. De ez az elképzelés is hatalmas tévedés. Már csak azért is, mert néhány béres szakember több munkáltatónak is dolgozhat, ahol nem biztos, hogy egy napra esnek majd a kifizetések. Tehát, a bérszámfejtés, az az a bérszámfejtői munka alapos felkészültséget és folyamatos ismeretbővítést követel meg. Ugyanis ha a számok nem egyeznek majd, akkor számos dolgozó haragjával kell majd szembe néznünk. Nem is említve azt, hogy a mulasztásért valakinek majd az adóhatóság előtt is meg kell jelennie.

Adótanácsadás 13. kerület

Egy cég élete folyamán nagyon fontos szerepe van az adózásnak, de a folyamatosan változó jogszabályok esetében senkitől sem várható el, hogy az összes friss részlettel tökéletesen tisztában legyen. Egy vállalat számára megannyi szerepben szükséges helyt állni, ezért az adójogi szabályozások bonyolult világára nem biztos, hogy képes elegendő időt és energiát fordítani. Az adótanácsadás lényege, hogy a tanácsadó levegye az adózással összefüggő terheket a vállalat válláról. A megfelelő adótanácsadás 13. kerület szolgáltatás során a szakember minden esetben tisztában van az éppen aktuális jogszabályokkal, amelyeket ismertet a vállalkozóval is, és ezáltal képesek lesznek együttesen mérlegelni és cselekedni. Az adótanácsadás mellőzéséből fakadó problémák jobb verziója a túladózás, amelyet a vállalat visszaigényelhet. Ha profi adótanácsadó szakembert keres, akkor mi vagyunk a legjobb választás!

Bérszámfejtés 13. kerület
Adótanácsadás 13. kerület